FOTO’S NU RECHTSTREEKS BIJ MIJ TE KOOP! 

Voorkant the WWH 1 Zomer 2021

In een wisselende samenstelling zijn mijn foto’s te zien in mijn thuis-expositie op de dagen van het Open Atelier van Alsidich. Voor meer informatie klik hier

Ook zijn mijn kunst-fotokaarten met gedichten te koop, mijn gedichtenbundel en “Hout van ’t Wad, bewerkt voor jou” te zien en te koop tijdens het Open Atelier. 

De foto’s die bij Galerie Noordvleugel en ZINN Leeuwarden in het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden (LF2018) tentoongesteld zijn geweest kun je nu rechtstreeks bij mij kopen tegen scherp gereduceerde prijzen *).

Klik hier voor de foto’s waarbij tevens een passende fotokaart-gedicht hoort die ik heb gemaakt.

Klik hier voor vier nieuwe foto’s, iets kleiner van formaat maar minstens even mooi en prachtig ingelijst met een bak-lijst.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. 

Alle foto’s zijn vakkundig en prachtig geprint met hoogwaardige materialen door Wilcovak Hoogeveen. De foto’s “Kwetsbaar Rood”, “Laatste Houvast” en “Verleider” zijn geprint met de techniek Diasec Trulife (geen inlijsting).

De inlijsting van de foto’s, grotendeels met passe partout en een prachtige lijst voorzien van kwaliteitsglas, is het mooie en deskundige werk van Lijstenmakerij Bosma in Veenklooster.

 

PROJEKT MOOIwerk DOKKUM

De 8 foto’s die in de verkoop-expositie tentoongesteld zijn geweest bij MOOIwerk Dokkum zijn eveneens rechtstreeks bij mij te koop. 

Nieuwsgierig? Klik dan hier!

De foto’s zijn in de aanbieding voor een mooie prijs!  
Met dank aan Wilcovak, Hoogeveen voor de deskundige en perfecte prints. Facebook: Wilcovak

Grootte en prijs van de foto’s 

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen: contactgegevens

 Sneak preview

                                                                                DSC07673

  

 

 

 

 

 

 HET HUB-PROJEKT

Dit is een serie in opdracht gemaakte foto’s voor het HUB in Haren.  Oplage 1/5 van iedere foto is verkocht. 

Je kunt nog altijd foto’s uit deze serie kopen. Deze foto’s worden niet uit mijn voorraad geleverd en de prijs kan derhalve hoger uitvallen in verband met de gestegen kosten van papier, printwerk, ophangsysteem. 

Nieuwsgierig? Klik dan hier! 

Heb je belangstelling?

Neem dan contact met me op en dan kan ik gericht een offerte vragen voor het printen van de foto bij Wilcovak in Hoogeveen en dus vooraf een prijsafspraak met je maken. 

Grootte en prijs van de foto’s 

Voor  meer informatie kun je contact met me opnemen: contactgegevens

 

*) Voor alle genoemde prijzen geldt het volgende:

De prijzen van de foto’s zijn gebaseerd op levering vanuit de huidige voorraad (van elke foto één exemplaar). Door de gestegen kosten voor papier, glas en inlijstwerk kan de prijs per foto, indien niet meer uit voorraad geleverd kan worden, hoger zijn dan de aangegeven huidige prijs. Als levering uit voorraad niet meer mogelijk is zal altijd vooraf een prijsafspraak worden gemaakt.

The prices of the photo’s are based on the delivery from the current stock (one print of each photo). Due to increased costs of paper, glass and frames, the price per photo can be higher than the current indicated price, if I can no longer deliver from stock. If delivery from stock is not possible, a price agreement will always be made in advance.

 

FOTO’S IN DE SERIE “A DIFFERENT WORLD” 

Met deze foto’s laat ik mijn fantasie de vrije loop en creeër zo “A Different World”, een andere kijk op de wereld.